Marcel Schellekens Schilderijen

Kunstuitleen Utrecht

Marcel Schellekens Schilderijen Kunstuitleen UtrechtDe KunstSalon, gevestigd in het centrum van Utrecht, is een toonaangevende galerie voor contemporaine figuratieve kunst. Het aanbod is vernieuwend en divers. Met ruim 35 kunstenaars uit binnen- en buitenland biedt de kunstcollectie voor ieder wat wils. Zo is er keuze uit kleurrijke olieverfschilderijen, bronzen sculpturen en hedendaags fotografisch werk in verschillende formaten. Kunstenaars als Marcel Schellekens (schilderijen), Sasja Wagenaar, Frank Dekkers en Jan Pieter Foppen vormen slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Kunstuitleen Utrecht

Door middel van een unieke kunstuitleenformule wordt het bezitten van kunst aantrekkelijk en makkelijk realiseerbaar. Naast directe aankoop kan gekozen worden voor een renteloze betaling in termijnen: kunstuitleen in Utrecht. Hierbij wordt het maandelijkse bedrag gebaseerd op 1/30 van de prijs van het geleende werk. Het volledige maandelijkse bedrag wordt opgespaard, waarmee op ieder gewenst moment uiteindelijk een werk kan worden aangekocht.

Maandelijks vinden er wisselende solo- en groepstentoonstellingen plaats in de galerie. Daarnaast neemt De KunstSalon deel aan diverse beurzen in binnen- en buitenland. In de maand januari zijn dat Realisme in Amsterdam en het Kunst en Antiek weekend in Naarden. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van deze kunstbeurzen. Kom ook voor inspiratie en deskundig kunstadvies langs bij de galerie of breng een bezoek aan onze website: www.dekunstsalon.com: Kunstuitleen Utrecht.

Marcel Schellekens Schelpen Zoeken